Muridan
Hafta Sonu Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinlikleri

Hafta Sonu Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinlikleri

17.05.2014 Cumartesi günü, Belçika'nın Gent şehrinde Abdullah Demircioğlu Hocaefendi'nin kurmuş olduğu vakfın hafta sonu Kur'an Kursu bölümünün ögreticileri ve öğrencileri tarafından gercekleştirilen yıl sonu etkinlik çerçevisinde bir program düzenlendi. Yoğun bir katılımın olduğu program izleyiciler tarafından büyük beğeni ve takdir topladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın ardından söz alan Vakfın Kurucusu Abdullah Demircioğlu Hocaefendi dini egitimin önemine vurgu yaparak vakfın yapmiş olduğu hizmetlerden bahsetti. Programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Abdullah Demircioğlu Hocaefendi programın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dileyerek sözlerini tamamladı. 
 
 
Ardından program hafta sonu Kur'an Kursu öğrencilerinin koro halinde ele ele tutuşup güzel ve duygu yüklü ilahileri söylemeleri, birbirinden ilginç skeçleri ve gönülleri okşayan şiirler ile devam etti. 
 
Zaman zaman duygulu anların yaşandığı salonda izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlemlendi. 
 
Duygu yoğunluğunun yüksek olduğu bir atmosferde gerçekleştirilen program ara ara yapılan skeçlerle izleyicileri tebessüm ettirdi.
 
Abdullah Demircioğlu Hocaefendi´nin duygu dünyasından kalemine aktarmış olduğu "Sanki İbrahim'im Ben" adlı şiiri okunurken gönüller mest oldu. 
 
Program iki saati aşkın bir süre devam ettikten sonra kürsüye çıkan hatip Çocuk Sahabeler ile ilgili kısa ve bilgilendirici konuşma yaptı. Ardından program Hatim duası yapılarak sona erdi. 
 

Top